sporades24.gr
ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΕΛΛΑΔΑΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΣΚΙΑΘΟΣΣΠΟΡΑΔΕΣ

Πίνακας αποφάσεων έκτακτης συνεδρίασης (9η) του Δημοτικού Συμβουλίου Πίνακας αποφάσεων

Κοινοποίηση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                              Σκιάθος, 13 Μαρτίου 2024

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                              

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                                             

ΠΙΝΑΚΑΣ

Πίνακας θεμάτων της με αρίθμ. πρωτ. 2304/12.3.2024 πρόσκλησης για έκτακτη συνεδρίαση (9η) του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία διεξήχθη δια περιφοράς την 13η Μαρτίου 2024, ημέρα Τετάρτη με ώρα έναρξης 8:00 και ώρα λήξης 11:00 π.μ. και περίληψη της απόφασης, που ελήφθη κατά τη συνεδρίαση αυτή. Η τήρηση των πρακτικών πραγματοποιήθηκε από τη Γαρυφαλλιά Παπαβαγγέλη, υπάλληλο του Δήμου Σκιάθου.

Διαπιστώθηκε από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ότι σε σύνολο 19 μελών συμμετείχαν τα δεκαπέντε (15) και ονομαστικά οι:

ΠΑΡΟΝΤΕΣ1.Χαραλαμπία Πασχάλη του Αναστασίου2.Νικόλαος Πασχάλης του Ιωάννη3.Νικόλαος Γιαμαρέλος του Αναργύρου4.Γεώργιος Διολέττας του Κωνσταντίνου5.Ευθύμιος Βερβέρης του Γεωργίου6.Δημήτριος Αντωνίτσας του Αποστόλου – Θεοδώρου7.Παρασκευή Δέσποινα Λιακοπούλου του Κωνσταντίνου8.Αλέξανδρος Ευσταθίου του Αθανασίου9.Μάρκος Βατζάκας του Αποστόλου10.Παναγιώτης Διολέττας του Κωνσταντίνου11.Χρήστος Εμμανουήλ του Νικολάου12.Σταματίνα Χονδρονικολή του Λάμπρου13.Ιωάννης Πατσάς του Αποστόλου14.Ματούλα Παπαδούλια του Κωνσταντίνου15.Δημήτριος Καραθάνος του ΒασιλείουΑΠΟΝΤΕΣ1.Παύλος Τασιόπουλος του Χρυσοστόμου2.Ιωάννης Γιαννίτσης του Ευσταθίου3.Θωμάς Κουκουλάκης του Ιωάννη4.Εμμανουήλ Πασχάλης του Δημητρίου
ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣΑΡΙΘΜΟΣ καιΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ
1.Παροχή γνώμης του Δήμου Σκιάθου για τμήματα αιγιαλού και παραλίας βάσει του Ν. 5092/2024.Α.Δ.Σ. 37/2024 ΟΜΟΦΩΝΑΠαρέχεται η σύμφωνη γνώμη.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κασσελάκης: Franchising με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια – Κρίμα που έκλεισε το Trump University

ΓΣΕΕ: Πρόταση για αύξηση του κατώτατου μισθού στα 908 ευρώ για το 2024

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΙΑΘΟΥ